Wordt het de iPhone X, 8, Pro of Edition?

Iedereen weet inmiddels wat eraan komt maar niet hoe het gaat heten. De nieuwe iPhone van Apple is het gesprek van de dag. De grootste vraag is hoe het toestel nu gaat heten. Met dagelijkse nieuwe informatie dat gelekt wordt is bekend geworden dat het ontwerp, stijl, grootte en andere kenmerken volledig op de schop zijn gegaan voor dit model. Alles is anders en daarom krijgt de smartphone geen 7S naam maar een andere naam zoals iPhone X, 8, Pro of Edition . Het is een volledig nieuwe versie. Dit brengt het probleem met zich mee; hoe gaan we dit toestel noemen?

Wat zijn de opties?

Apple kan natuurlijk voor de makkelijkste optie gaan en de smartphone gewoon iPhone 8 noemen. Dit verwachten de meeste kenners. Het model wordt dan tegelijk met de iPhone 7S en 7S Plus gepresenteerd. De line-up van 7S, 7S Plus en iPhone 8 ligt voor de hand. Aan de andere kant is het wat vreemd om drie modellen in twee verschillende cijferreeksen te presenteren. Dit doet sommigen denken dat het toestel helemaal geen iPhone 8 gaat heten. Misschien stapt Apple wel helemaal af van de huidige cijfers en gaat het over op een andere benaming volgend jaar.

iPhone X

Een andere optie is de naam iPhone X. Dit jaar vierde Apple het tienjarig bestaan en de nieuwe iPhone is de kroon op het werk van de laatste tien jaar. De X is het romeinse tien waardoor sommigen denken dat dit de naam wordt; iPhone X. Het zou niet de eerste keer zijn dat Apple de X gebruikt, het zit namelijk ook verwerkt in de OSX Mac software.

iPhone Pro en Edition

Dan zijn er nog twee opties die genoemd worden en dat zijn de iPhone Pro en iPhone Edition. Voor beide valt wat te zeggen. Na de Macbook Pro, iPad Air Pro is het niet vreemd om te denken dat er ooit een Apple Pro komt. Geen cijfer, alleen Pro. De naam iPhone Edition wordt het minst verwacht maar is desalniettemin een kandidaat.

Al vorig jaar begonnen de geruchten over de iPhone maar nog steeds weet niemand wat nu de echte naam wordt. Nu we dichterbij de release komen zullen we ongetwijfeld meer te weten over hoe de iPhone X nu echt zal heten.

Geef een reactie