Robotstofzuiger bedienen met je iPhone 7

Op iPhone7aanbieding.com lees je alles over de laatste ontwikkelingen en trends rondom de iPhone 7 en iPhone 8. Elke dag worden weer nieuwe apps en technologieƫn ontwikkeld die de mogelijkheden van je iPhone 7 vergroten.

Naast super realistische VR-ervaringen creƫren, je fitness en gezondheid bijhouden, kun je nu ook jouw huishouden vergemakkelijken met behulp van je iPhone 7. Het bedrijf iRobot is namelijk met de iRobot Roomba 650 op de markt gekomen, een robotstofzuiger die iedereen met behulp van zijn of haar smartphone of tablet kan besturen.

Robotstofzuigers van iRobot

Heel vaak gebeurt het dat je te veel werk hebt en daardoor te weinig tijd om het huis goed schoon te maken. Kruimels, vuil, stof, haren van jouw hond of kat, het zijn allemaal dingen die dagelijks weer terugkomen. Soms lijkt het dan ook dat het schoonhouden van je huis een eindeloze taak is. iRobot heeft daarom de Roomba robotstofzuiger ontwikkeld.

Een krachtig reinigingssysteem gecombineerd met intelligente sensoren zorgen ervoor dat deze schoonmaakmachines naadloos door jouw woning bewegen. Iedere robotstofzuiger van iRobot past zich aan de omgeving om zo al jouw vloeren grondig schoon te maken, zodat je meer tijd overhoudt om meer belangrijke (of leukere) dingen te doen.

Hoe de iRobot Roomba 650 werkt

De Roomba 650 maakt 60 beslissingen per seconde en beweegt daarmee naadloos door jouw woning, detecteert automatisch vuil, reinigt in hoeken en langs wanden en beweegt moeiteloos rondom verschillende obstakels en onder meubilair.

De robotstofzuiger maakt je hele huis schoon met zijn unieke 3-staps reinigingssysteem. Dit systeem is ontworpen voor het losmaken, oppakken en opzuigen van vuil en stof op alle typen vloer en oppervlakken. Daarnaast is het 3-staps reinigingssysteem voorzien van een zijborstel die alle randen en hoeken reinigt.

In stap 1 reinigt de zijborstel alle randen en hoeken onder een hoek van 27 graden, en wordt vuil, afval en stof gevangen langs alle wanden en uit elke hoek. In stap 2 maken de tegen elkaar in draaiende borstels alle vuil los en nemen ze deze op van iedere vloer. Stap 3 houdt tenslotte in dat de zeer krachtige motor van de stofzuiger alle vuil naar de opvangbak met filter opzuigt. Een speciaal filter vangt vervolgens alle stof, mijten en allergenen op.

 

Geef een reactie