3 tips voor een zakelijk telefoonabonnement

Als ondernemer is het belangrijk om telefonisch goed bereikbaar te zijn. Maar we willen ook weer niet teveel geld kwijt zijn voor een mobiel abonnement. Vroeger hadden we genoeg aan een paar honderd belminuten, maar tegenwoordig hebben we meer MB’s nodig dan belminuten. In dit artikel vind je 3 tips die je kunnen helpen bij het vinden van een goedkoop zakelijk abonnement.

Kies altijd voor sim only

We kennen de grote providers zoals KPN, Vodafone, Tele2 of T-mobile. Daarnaast zijn er ook een aantal dochterbedrijven van deze grote providers. Zoals bijvoorbeeld Youfone en Robin Mobile, deze aanbieders hebben hetzelfde netwerk als grotere aanbieders. Maar je betaald er een stuk minder. Dit komt dus omdat het een dochterbedrijf is, en je kiest voor sim only. Je betaald dan niet extra voor het toestel. Je wordt dan ook niet geregistreerd bij het BKR in Tiel.

Combineer het met je alles in 1 pakket

Een alles in 1 pakket is natuurlijk al goedkoper dan wanneer je losse diensten afneemt. Maar als je daarbij dan ook nog eens een zakelijk telefoon abonnement afsluit, krijg je daar ook weer korting op. Providers hebben het liefst natuurlijk dat je gewoon bij hen alles afsluit, daarom krijg je altijd extra korting. Nog niet iedere aanbieder biedt deze mogelijkheid aan, maar bijvoorbeeld KPN en Ziggo doen dit wel.

Let op de bundels

Als je kunt overstappen, dan is dat net zoals bij het vergelijken van energie ook bij een telefoonabonnement aan te raden. Je bespaard hiermee ook weer door middel van de welkomstkortingen. Zo krijg je soms 50% korting op je abonnementskosten gedurende een half jaar, of een andere aantrekkelijke actie. Maar ook als ondernemer moet je letten op de bundels die je kunt afnemen, bel je regelmatig naar het Buitenland? Of bevind je jezelf vaak in het Buitenland? Let dan op dat je bij de provider een Europabundel kunt afnemen.

 

Geef een reactie